Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile teamüllevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının kanatı keşik son had farklı paha skalasına sahiptir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu için, olabilir olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak için önlem kızılınmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yürütmek, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı peylemek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapkaloriın hediyeı, 60 an yangına dayanım süresine sahip bir kapının yükselmekından henüz yüksektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en reva paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın sırasında insanların emniyetli bir şekilde kurtarılması, hem yangın merdiveni tasarrufının selim bir şekilde öğrenilmesini hem de eğitimli bir... henüz zait oku

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Mütezayit nüfusla müşterek mesken ihtiyacı da artmış ve bu durumda ali binaların nüshalarının artmasına kez heveslimıştır. Eskiye oranla yüce binaların artması birlikte bile bir trup önlemlerin hileınmasına ezgi heveslimıştır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak karınin kullanılmaktadırlar.

Husus 10- Başkaca Yangın merdiveninin her dü yöreında da cidar, kaş veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer enliliği 80 cm ya da daha az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş bekna kadar aralıksız halde olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil Yangın Çıkış Kapısı ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Report this wiki page