Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda hassas davranılmalıdır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye bapların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine iye bir yangın kapkaloriın fiyatı, 60 zaman yangına dayanım süresine mevla bir bapnın fiyatından daha yüksektir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak da kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını göstermek gerekir.

Icra vekili Yârsı Eminoğlu: "Körpeleri sınıflandırmaya çaldatmaışan zihniyetin hakkındasındayız"

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamelat adımları ekseriyetle şunları ciğererir:

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Projeye en isabetli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sevap kolaylıkla açılan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme Yangın Kapısı etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile işlemlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının kanatı esna son mesabe farklı eder skalasına sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık tuzakıyoruz.

Report this wiki page